Her er en oppskrift jeg bruker til herlige pikekyss.Ser flott ut på bordet og nydelig som dessert. Det aller beste er å "skryte" litt av at man selv har laget dem.
Bruk konditorfarge for å få rosa (med rød), gule eller babygrønne.
240 gram sukker
4 eggehviter
Sitron saft eller sitronsyre (halv ts).
Miks eggehviten alene litt
Bruk en ss og ha i litt etter litt med sukker.
Tilfør sitron saften midt i miksen.
Eggeplommene kan du bruke til omelett. Deilig omelett, bare gulere. :)

Miks til røren er helt blank og klumpfri. Du kan holde den med en slikkepott opp ned uten at den faller av.
Stekes i 100 grader i en time (om de er små) og så slår du av ovnen og lar dem tørke i en time.
Serveres med bær, is eller topping på en liten kakebit. Enjoy!!
.Disse bildene er tatt av Merete P. Kopiering og direktelinking er ikke tillat!!
Bruk konditorfarge for å få rosa (med rød), gule eller babygrønne.
240 gram sukker
4 eggehviter
Sitron saft eller sitronsyre (halv ts).
Miks eggehviten alene litt
Bruk en ss og ha i litt etter litt med sukker.
Tilfør sitron saften midt i miksen.
Eggeplommene kan du bruke til omelett. Deilig omelett, bare gulere. :)

Miks til røren er helt blank og klumpfri. Du kan holde den med en slikkepott opp ned uten at den faller av.
Stekes i 100 grader i en time (om de er små) og så slår du av ovnen og lar dem tørke i en time.
Serveres med bær, is eller topping på en liten kakebit. Enjoy!!
.Disse bildene er tatt av Merete P. Kopiering og direktelinking er ikke tillat!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar