- Lam – middels-rå – 60-65 grader Celcius – lett rosa i midten
- Lam – godt stekt – 70-75 grader Celcius – grå snittflate
- Okse – rå – 55-60 grader
- Okse – medium – 60-65 grader
- Okse – godt stekt – 70-75 grader
- Svin generelt (skal alltid gjennomstekes)– 70-75 grader
- Svin -kotelettkam – 65 – 70 grader
- Svin – skinkestek – 70 grader
- Svin – bogstek – 80 grader
- Svin – nakkestek (med ben) 80-85 grader
- Reinsdyrsteik – litt rosa inni – 65 grader
- Reinsdyrsteik – gjennomstekt – 72 grader
- Elg – 55-62 grader
- Fjærfe – gjennomstekt – 70-75 grader*
- Hel kylling – 70-75 grader*
- Kyllingfilet/kyllingbryst – 60-70 grader *
- Kyllinglår – 70-75 grader*
- Kalkunlår – 73-75 grader*
- Kalkunbryst – 65-68 grader*
- Fisk – laks – 55 grader
torsdag 18. juni 2015
De ulike kjernetemperaturene på forskjellige kjøtt typer
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar