Verdens beste ostekake
Har laget den med rødt gelelokk, med jordbær.Oransje gelelokk, med mandarinbåter.
Lilla gelelokk, med ferske, nyplukkede blåbær fra skogen rett utenfor.
Bruk fantasien og lag en fantastisk kake som er lett å lage og alle bare elsker. Passer til alle anledninger. Nydelig og elegant kake.
Ingredienser:
225 gr Digestivekjeks
125 gr smør
200-250 gr Philadelphiaost
100 gr melis
1 ts vaniljesukker
1 beger lettrømme
1/4 l kremfløte
1 pk sitrongele
1 pk jordbærgele eller annen farge som beskrevet over.
Fremgangsmåte:
Knus kjeksen og bland med smeltet smør.
Bruk en 24 " kakeform med bakepapir på bunnen. Og fordel kjeksen + smøret over hele. Trykk ned. La det stivne i kjøleskapet en stund.
Knus kjeksen og bland med smeltet smør.
Bruk en 24 " kakeform med bakepapir på bunnen. Og fordel kjeksen + smøret over hele. Trykk ned. La det stivne i kjøleskapet en stund.
Lag sitrongeleen med halvparten av væsken og la den avkjøle.
Osten røres ut med melis,vaniljesukker og rømme,bland inn stivpisket fløte og den avkjølte geleen.
Blandingen helles over kjeksen i formen og settes i kjøleskapet i et par timer.
Osten røres ut med melis,vaniljesukker og rømme,bland inn stivpisket fløte og den avkjølte geleen.
Blandingen helles over kjeksen i formen og settes i kjøleskapet i et par timer.
Lag jordbærgeleen som anvist på pakken og avkjøl. Når den er avkjølt helles denne forsiktig over kaken slik at den danner et lokk. Sett kaken i kjøleskapet til geleen har stivnet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar