Ytrefilet av svin:
Ytrefilet
Muggost/blåskimmelost
Matolje
Hvitløk
Salt
Pepper
Persille
Balsamico vinegar
Yorchister saus
Dagen før måltidet: Bland sammen olje og alt det andre unntatt muggosten.
Kutt ytrefileen i to. Altså på langs. Ikke rett over.
Putt muggosten i frysen ca 10 min før bruk eller mer, da kan du bruke ostehøvel for den er ikke så bløt.
Stuff en skive med muggost i hver filet. Bruk bakekost og smør innsiden og utsiden med oljen og resten av ingrediensen over.
Pakk inn i plastfolie over natten.
Stek på varm plate. Åpne fileene og se inni om de er stekte igjennom (de er jo allerede kuttet i to tvers over, da er det lett å bare åpne for å se).
Kok poteter nesten helt igjennom. Stek resten av tiden i ovnen ca 180 grader med smør og olje. Husk å rull dem rundt etterhvert inni ovnen.
Serveres med hva du ønsker. Gulrot, rosenkål, surkål, erter, ertestuing osv osv.
Nam nam og kos deg.
Ytrefilet
Muggost/blåskimmelost
Matolje
Hvitløk
Salt
Pepper
Persille
Balsamico vinegar
Yorchister saus
Dagen før måltidet: Bland sammen olje og alt det andre unntatt muggosten.
Kutt ytrefileen i to. Altså på langs. Ikke rett over.
Putt muggosten i frysen ca 10 min før bruk eller mer, da kan du bruke ostehøvel for den er ikke så bløt.
Stuff en skive med muggost i hver filet. Bruk bakekost og smør innsiden og utsiden med oljen og resten av ingrediensen over.
Pakk inn i plastfolie over natten.
Stek på varm plate. Åpne fileene og se inni om de er stekte igjennom (de er jo allerede kuttet i to tvers over, da er det lett å bare åpne for å se).
Kok poteter nesten helt igjennom. Stek resten av tiden i ovnen ca 180 grader med smør og olje. Husk å rull dem rundt etterhvert inni ovnen.
Serveres med hva du ønsker. Gulrot, rosenkål, surkål, erter, ertestuing osv osv.
Nam nam og kos deg.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar