Oppskrifter, filmer og dagligdagse dilldall.

Smakemat

Smakemat
Oppskrifter

tirsdag 16. april 2013

Ytrefilet av svin

Ytrefilet av svin:

Ytrefilet
Muggost/blåskimmelost
Matolje
Hvitløk
Salt
Pepper
Persille
Balsamico vinegar
Yorchister saus

Dagen før måltidet: Bland sammen olje og alt det andre unntatt muggosten.
Kutt ytrefileen i to. Altså på langs. Ikke rett over.
Putt muggosten i frysen ca 10 min før bruk eller mer, da kan du bruke ostehøvel for den er ikke så bløt.
Stuff en skive med muggost i hver filet. Bruk bakekost og smør innsiden og utsiden med oljen og resten av ingrediensen over.

Pakk inn i plastfolie over natten.

Stek på varm plate. Åpne fileene og se inni om de er stekte igjennom (de er jo allerede kuttet i to tvers over, da er det lett å bare åpne for å se).

Kok poteter nesten helt igjennom. Stek resten av tiden i ovnen ca 180 grader med smør og olje. Husk å rull dem rundt etterhvert inni ovnen.

Serveres med hva du ønsker. Gulrot, rosenkål, surkål, erter, ertestuing osv osv.

Nam nam og kos deg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar