Her er korrekt oppskrift.
MANDELFYLL
Dette er hva du gjør med ingrediensene:
Mal mandlene i en maskin.
Ha i melis litt etter litt.
Ha så i eggehviten.
Om alt bare former seg til hvit masse i midten av maskinen, stopp den og bruk en slikkepott for å skubbe alt i midten. Rør rundt med slikkepotten noen ganger.
Skru på maskinen og kan hende du må repetere dette noen ganger.
Dette skal bli en klissete masse.
Ta massen i en plastboks med lokk. Den er dermed klar til mange bakeverk du vil bake etterhvert.
Settes i kjøleskapet.
Enjoy!
Skolde eller skrelle mandler:
MANDELFYLL
Dette er hva du gjør med ingrediensene:
Mal mandlene i en maskin.
Ha i melis litt etter litt.
Ha så i eggehviten.
Om alt bare former seg til hvit masse i midten av maskinen, stopp den og bruk en slikkepott for å skubbe alt i midten. Rør rundt med slikkepotten noen ganger.
Skru på maskinen og kan hende du må repetere dette noen ganger.
Dette skal bli en klissete masse.
Ta massen i en plastboks med lokk. Den er dermed klar til mange bakeverk du vil bake etterhvert.
Settes i kjøleskapet.
Enjoy!
Skolde eller skrelle mandler:
- Ha mandler med skall i en bolle som tåler en del varme.
- Kok opp vann og dekk alle mandlene.
- Etter fem min heller du ut vannet.
- Ha mandlene i samme bolle, siden den fremdeles er varm.
- Bruk tommelen og pekefingeren til å skvise skallet av. Det tar et sekund per mandel.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar