Oppskrift kommer til den kaken på bildet.
SIL ALT DET TØRRE OG HA DET I ETTERHVERT.
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
200 g melis vispes inn i blandingen
2 egg piskes inn til blandingen skinner og er ikke klissete eller rennende. Ikke la det være for varmt smør, da skiller det seg.
Vidunderlig sjokoladekake
Selve bunnen:
3 store egg eller 4 små/mellomstore
3 store egg eller 4 små/mellomstore
3 ss hvetemel
3 ss kakao
3 ss kakao
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
Sjokoladekrem:
150 g smør smeltes
150 g smør smeltes
200 g melis vispes inn i blandingen
2 egg piskes inn til blandingen skinner og er ikke klissete eller rennende. Ikke la det være for varmt smør, da skiller det seg.
3 dl kremfløte som du pisker og blander inn i sjokolademiksen.
Pynt:høvleteller raspet sjokolade.Strøssel og bare bruk alt som passer til sjokolade. Feks litt raspet sitron?
FORM= 22 cm for å få en ekstra høy en og deles i tre deler.
Men 26 kan brukes. Da delte jeg kaken i midten.
Men 26 kan brukes. Da delte jeg kaken i midten.
Tips
Det er svært viktig at sjokoladekremen står i kjøleskapet til den er ordentlig kald, ellers vil den bli for rennende til å fylle kaken med. La kremen gjerne stå i kjøleskapet over natten før du blander i den piskede kremfløten og fyller kaken.
"Verdens beste sjokoladekake" oppbevares i kjøleskapet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar