Her er oppskrift på deilige og seige kuber. De er ikke klissete.
1 dl vann
Bringebær essens
farge
Bløt gelatinen i kaldt vann.
Knip vannet av dem etter 10 minutter.
Kok opp 0,70 dl vann og ha platene i.
Bland resten av de andre ingrediensene.
Små kok dem for seg i en kasserolle, i 10 minutter.
Bland i gelatinen og ha i essens og farge.
Hell alt i en form og la det stivne.
Dryss sukker og skjær dem i kuber.
Har du en fest, så kan du ha i feks rom eller hva du ønsker.
500 gram sukker
15 plater gelatin1 dl vann
Bringebær essens
farge
Bløt gelatinen i kaldt vann.
Knip vannet av dem etter 10 minutter.
Kok opp 0,70 dl vann og ha platene i.
Bland resten av de andre ingrediensene.
Små kok dem for seg i en kasserolle, i 10 minutter.
Bland i gelatinen og ha i essens og farge.
Hell alt i en form og la det stivne.
Dryss sukker og skjær dem i kuber.
Har du en fest, så kan du ha i feks rom eller hva du ønsker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar