Oppskrifter, filmer og dagligdagse dilldall.

Smakemat

Smakemat
Oppskrifter

onsdag 5. november 2014

Søtsaker

Snop, snop og atter snop.

Min første kjærlighet og så litt drops.

Oppskrift:
3 store ss glukose flytende
0,3 dl vann
225 gram sukker

Tilsettes ved 145 C grader:
1 ts Smak (feks mint)
1 ts Matfarge (bruker Wiltons)

Verktøy: Tykkbunnet panne/kasserolle
Sukker termometer
Dropsformer (kan sløyfes)
Spray underlaget på form (eller på der du ruller sukkertøyet) med matfett.

Ha alt i en gryte og la dette løses opp.
Kokes så opp og boble uten å sprute. Tyknes og ved 145 grader har du i farge og smak.
Rør godt inn.

Ved  grader har du drops-massen inn i former.
Eksempel ser du på bildene under.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar