Rulle kake handler om å ikke steke et minutt mindre eller mere.
Her er oppskriften:
PISKES TIL EGGEDOSIS
100 gram hvetemel
Halv ts med bakepulver
Velt i eggedosisen forsiktig. Bruker faktisk mikseren min litt. Men ikke for mye, da går luften ut av deig
Tørr jordbær eller bringebær syltetøy. Bruk fantasien, krem, blåbærsyltetøy osv.
Melis til å ha på utsiden av kaken.
Ha bakepapir i en langpanne. Stryk deigen/røren utover hele.
Stekes midt i ovnen på 225 grader. IKKE mer enn 7-8 minutter
Ha bakepapir på bordet, strø med melis oppå.
Ta kaken ut og velt den over bakepapiret på bordet. Slik at den er oppned.
Du må rive av bakepapiret så fort som mulig.
Stryk godt med syltetøy over hele flaten. Og rull fra en ende til andre. Husk å ha åpne delen ned og press ned hele kaken. Ha bakepapiret utenfor for å holde den i den formen.
Bilder kan ikke lastes ned eller brukes på andre sider. Bilder er tatt av meg personlig så lenge ikke annet er opplyst. M.P
Her er oppskriften:
RULLEKAKE:
3 store egg eller 4 små
1 dl sukker
1 dl sukker
PISKES TIL EGGEDOSIS
100 gram hvetemel
Halv ts med bakepulver
Velt i eggedosisen forsiktig. Bruker faktisk mikseren min litt. Men ikke for mye, da går luften ut av deig
Tørr jordbær eller bringebær syltetøy. Bruk fantasien, krem, blåbærsyltetøy osv.
Melis til å ha på utsiden av kaken.
Ha bakepapir i en langpanne. Stryk deigen/røren utover hele.
Stekes midt i ovnen på 225 grader. IKKE mer enn 7-8 minutter
Ha bakepapir på bordet, strø med melis oppå.
Ta kaken ut og velt den over bakepapiret på bordet. Slik at den er oppned.
Du må rive av bakepapiret så fort som mulig.
Stryk godt med syltetøy over hele flaten. Og rull fra en ende til andre. Husk å ha åpne delen ned og press ned hele kaken. Ha bakepapiret utenfor for å holde den i den formen.
Bilder kan ikke lastes ned eller brukes på andre sider. Bilder er tatt av meg personlig så lenge ikke annet er opplyst. M.P
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar