SJOKOLADETRØFLER

300 gram mørk kokesjokolade
95 gram margarin
1dl fløte
Kakao til å strø
Varm forsiktig fløten opp til margarinen du har i, smelter.
Kok så opp mens du rører hele tiden.
Ha i den kokende varme væsken i en bolle med sjokoladen. Rør og rør til alt er oppløst. Ha i to ts med Rom essens eller konjak.
Ha alt i en form og la det nedkjøles.
300 gram mørk kokesjokolade
95 gram margarin
1dl fløte
Kakao til å strø
Varm forsiktig fløten opp til margarinen du har i, smelter.
Kok så opp mens du rører hele tiden.
Ha alt i en form og la det nedkjøles.
Neste dag ruller du ut i kuler. Om røren er for tynn kan du smelte mer sjokolade og ha i. Men da må du vente noen timer til før du former kulene.
Sil kakaoen i en skål og rull kulene i den.
Jeg liker å ha litt melis blandet i kakaoen, for å få litt søthet i pulveret.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar